miercuri, 28 iulie 2010

Johnie Chef

 "Un bucătar este limitat doar de imaginaţie"
Eu nu cred in limite. A găti înseamnă a experimenta, a căuta răspunsurile unor întrebări subtile aflate sub influenţa aromelor,culorilor, formelor, multiplelor combinaţii posibile de produse şi ingrediente, mereu altele. Sunt mulţumit atunci când pot urmări surpriza, satisfacţia, nedumerirea de pe chipurile prietenilor şi clienţilor cărora le gătesc.

Te invit sa arunci o privire aici şi să-mi spui dacă te întrebi ce gust are preparatul care ţi-a atras atenţia. Te-aş putea sfătui. Sau l-aş putea găti special pentru tine şi invitaţii tăi. De ziua ta sau atunci când vrei să surprinzi pe cineva. Ce zici?
  Experienta :   La Cena Restaurant Bucureşti -preparare de meniuri în stil italian, cercetare şi dezvoltare culinară /Diesel –Floreasca Bucureşti / Blend Bar Grand Marriott Hotel Bucureşti /Royal Caribbean Cruise Line - Alaska, Caraibbe, America Centrala, America de Sud, Mediterana,/ Training`uri 2007- Federaţia Culinară Americană, /Chef de Commi  Experienţă  Bucătărie Internaţională  Bucătărie Italiană  Sushi Mongolian BBQ Linie Caldă Pantry Bufet şi Banquet Organizare de evenimente speciale Creare şi dezvoltare de noi reţete. Johnie leprivatechef@yahoo.com004 0760374960 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu